Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tamponnyomás

A tamponnyomás a legnépszerűbb, hagyományos tinta alapú közvetlen emblémázási módszer. Nagyon sokféle felületen használható. Legnagyobb emblémázási méret: 6x6cm. Mérsékelten íves felületek is emblémázhatóak így. Megjeleníthető színszám: 4. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 250 db.

Gravírozás

Tartós és elegáns emblémázási forma, a kompatibilis felületek: fa, bambusz, aluminium, fém, üve, kerámia. Fontos, hogy mivel marás történik, hajszálvékony vonalak megjelenítése nehezen kivitelezhető. Üveg esetén fontos, hogy a termékben mekkora feszültség van, ezért javasoljuk a magas minőségű üveg használatát. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 50 db.

Dombornyomás

3D-s emblémázási technológia, bőr és műbőr termékeken alkalmazható. Elegáns megjelenítést biztosít. A gravírozáshoz hasonlóan a hajszálvékony vonalak megjelenítése kockázatos. Fontos, hogy ez az eljárás szerszámkészítéssel jár, így ezzel a költséggel minden első rendelésnél számolni érdemes. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 100 db. 

Szitázás

Hagyományos tinta alapú közvetlen emblémázási forma. Lapos, vagy laposra simítható termékeken alkalmazható, hőkezeléssel kerül rögzítésre. Megjeleníthető színszám: 4. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 100 db.

Transzfer technológiák 

A szitanyomás rokonai a különböző transzfer technológiák. Ez egy közvetett emblémázási forma, nagyon sok felületen használható és különleges színek, hatások (pl. fényvisszaverő, fluoreszkáló) is megjeleníthetőek vele. Megjeleníthető színszám: végtelen. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 50 db.

Hímzés

Textiltermékek egyediesítésére megfelelő és tartós eljárás, melynek eredményeképpen tartós és kiváló minőségű nyomatokat hozunk létre automata hímzőgéppel, amely a szálakat tű segítségével az anyagba ölti. A korlátozott szálszín miatt a Pantone egyezés nem érhető el. Megjeleníthető színszám: 8. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 50 db. Az ár mindig a lehímzendő emblémától függ, mivel tűzésszám alapján került meghatározásra.

Epoxy matrica

Digitális nyomtatással és műgyantával hozzuk létre, mely 3D hatást ad. Teljesen egyedi formák is megjeleníthetőek akár fotóminőségben. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 100 db.

Bögredekorálás

Kerámiatermékeinket ráégetéssel tartósan tudjuk emblémázni akár mosogatógépálló minőségben, általában félpaláston. Megjeleníthető színszám: 4. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 50 db.

Szublimáció

A szublimációs nyomtatás színes, digitális emblémázási technika fotóminőségű eredménnyel. A szublimáció csak világos színű poliészter és szublimációs bevonatú termékek esetében alkalmazható. Megjeleníthető színszám: végtelen. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 50 db.

Digitális nyomtatás

Papír- és kartontermékek egyedi mérettel, formával, emblémával, akár óriás méretben.

UV nyomtatás

Az UV LED-es nyomtatás egy színes, digitális emblémázási eljárás, amely UV-fénnyel rögzített tintákat használ. A logókat nagy felbontásban közvetlenül a termék felületére nyomtatjuk, ami azonnali fotóminőséget eredményez. A maximális termékmagasság: 7cm. Rengeteg felületen használható ez az eljárás, több rétegben akár 3D hatás is elérhető. Megjeleníthető színszám: végtelen. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 50 db.

Matricás emblémázás

Abban az esetben, ha speciális felületű vagy formájú termékről van szó, öntapadós vinyl matricával tudjuk megoldani az emblémázást. A matrica lehet fényes, matt, kicsi, nagy, bármilyen formájú és színű. Megjeleníthető színszám: végtelen. Javasolt emblémázási minimális mennyiség: 50 db.

Medipen Plusz Kft.

Reklámajándékok gyártása, beszerzése, forgalmazása kis és nagy mennyiségben.

Tanácsadás marketingeszközök és promóciós termékek témájában.

Velünk bárhol megjelenhet!

Elérhetőségeink

2030 Érd, Kamilla utca 4/B.

Email cím: mail@medipenplusz.hu

Telefonszámaink:
+3630/8359727
+3630/2009207

©2023 Medipen Plusz Kft. All Rights Reserved. Designed By JS

Search